Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Rib do PvP Balmora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no no ładny miałem podobnego ale 16um 5lud 8trucie ale wymieniłem na pro exp fms ; x i dobrze ze napisales zeby nie pisali ee tam taki rib to latwizna na switcherze ale to gówno prawda :D bo najpierw trzeba mieć zmianki ^^:D

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

No ładny, miałem podobnego tyle że 13 um, ale z KD do expa to zmieniłem ^^. (teraz 41 śr.)

Widzę sporo osób z mpc tam gra ;d.

@DOWN

Sama prawda, medal leci praktycznie z każdego metina w lochu, perły lecą z nie których bossów i małży i sporo dostaje się za misję, zarobic jest łatwo, jedynie co tam trudnego to exp po 80 bo już trzeba porobic dobre eq na grotę.

Opublikowano

A no gra mimo że to FuBu i Bambusa server, ludzie mówią że nastawiony na IS a gó*no prawda, dobry hard dedyk, jedynie co w IS można kupić to sobie boja, a jak nie to medale lecą jak oszalałe :)

@up

Prawda, jak masz głowę to zarobisz :)

Dodam do tego że server nie staje się nudny jak inne servery, możemy na nim pograć bardzo długo :)

Opublikowano

Mam do oddania ninje 41 lvl z militarem bez eq + emial, dostałem za pomoc od kumpla, jak ktoś chce to pw :>

Właśnie administracja napisała że event mikołajkowy będzie :)

Opublikowano

@Up co ci w tym przeszkadza ? ... Człowiek się do wszystkiego przyczepi .

Ładny ribek , zrobisz duchowe i siekasz ostro :D

25167105506803531859.png

"Wyjazd rzecz święta"

Opublikowano

Server ustawiony pod Is... Co kazdy musi kupić bojowca z isu bo kto ci bedzie robil medalami...

Widziałem na tym serverze riba +9 21um za 100kk w sklepie

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Server ustawiony pod Is... Co kazdy musi kupić bojowca z isu bo kto ci bedzie robil medalami...

No to beka ładna pod IS ?, nikt nie musi kupic boja w is bo medali jest pełno..

Ribek bez ludzi to nie ribek.

Opublikowano

Tak człowieku, pod IS mimo że dropniesz sobie góra 2-3 aury i już Cię stac na konia bojowego (w shinsoo po 50kk sprzedają)

Opublikowano

61da8c744ba2c6c183d761c1dc164f70.jpeg

Takiego ribka kazdy moze zrobic jesli sie ma zmianki xD nie mowie ze rib zly, bo jest dobry. Ale nie wiem czy jest az taki pro zeby sie nim chwalic... Rozumiem UM 20+ 10 ludzi

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

• 5 lat później...
Opublikowano

Przedstawiony w temacie materiał wygasł, dlatego też temat ląduje w archiwum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...